100% – Modell

100% av din gave går til det prosjektet du ønsker å gi til!

Når du gir til HTN, kan du stole på at 100% av din gave går til det gitte prosjektet. Vi tar ingen av pengene til adimistrative kostander. Vi dekker til og med kostanden for overføring slik at hele din gave går til barna. Her er noen prosjekter vi samler inn penger til nå:

1.) Nye skolebøker – Nye skolebøker er blitt publisert av utdannelsedirektoratet, og vi trenger å gi våre elever den nyeste informasjonen slik at de er klare for sine eksamener. Merk din gave SKOLEBØKER.

2.) Vi liker å ønske nye barn velkomne til HTN-campusen! Selv om vi ikke kan ta i mot alle barna som trenger hjelp, går vi gjennom en undersøkelsesprosess hvor vi hjelper de barna som trenger det mest. Når disse barna kommer til HTN er de uten ekstra klær…noen ganger har de ikke engang sko. Vil du være med å bidra til sko, toalettsaker, uniformer, gym klær, gensere, tepper og lekeklær for de nye barna? Merk din gave NYE BARN.

3.) Våre lærere! Mange har oftret høy lønn fra offentlige skoler fordi de brenner for å hjelpe barna våre. De tror på vår visjon. Vi ønsker å gi lærerne våre en overraskelsesbonus. Vil du gi til dette? Tusen takk! Merk din gave LÆRERE.