HEROES KJENNETEGN

En ny standard for forvandling av foreldreløse og samfunn.

Vår løsning er å utruste foreldreløse barn til å bli framtiden ledere som vil se endring i landet deres.

I en tid da HIV/AIDS epidemier truer med å ødelegge helse, økonomi og sosiale strukturer i mange afrikanske land, har internasjonale hjelpeorganisasjoner respondert på Afrikas rop om hjelp. Heroes of the Nation svarer på nøden blant Kenya foreldreløse barn, ved å redde dem fra fattigdom, overgrep og en tidlig død.

I stedet for bare å gi barna mat og klær, ønsker HTN å reise opp neste generasjons ledere. Dette oppnås ved å gi identiteten, bygge selvforsynende samfunn, undervise om sosial rettferdighet, og legge vekt på en god utdannelse og ledertrening.

IDENTITET

Heroes of the Nation tar til seg foreldreløse barn i et kjærlig og omsorgsfullt fellesskap. Fra første dag på campus, blir barna fortalt at de er unike, dyrebare og at de er skapt til storhet.

_

_


UTDANNELSE OG LEDERSKAPSTRENING

HTN myndiggjør foreldreløse barn til å bli deres nasjons fremtidige ledere. Hvert barn får en god utdanning som forbereder dem til å utmerke seg på skolen og gå videre til universitet, og derfra bli ledere i samfunnet. HTN-barn blir også trenet i entreprenørskap, samfunnstjeneste, og utstyrt med ferdigheter for livet.

_

_

SELVFORSYNENDE

HTN fokuserer på økonomisk utvikling og forvandling av hele samfunn. Vi etablerer lokale bedrifter som gir inntekter til barnehjemmet, jobber til lokalsamfunnet og yrkesopplæringfor våre barn. Denne  banebrytende  entreprenørorienterte modellen tillater HTN campusene til å være selvberget.

Noen av våre firmaer: Heroes Sveising, Heroes Avis, Heroes Gaver, Heroes Kornmølle, Heroes Akademi, Heroes Klær, Heroes Traktoservise, Heroes Billeie, Heroes Transport, Heroes Legesenter, Heroes Bilreperatør.

_

SOSIAL RETTFERDIGHET

Våre barn blir lært opp til å se på seg selv som en del av løsningen for samfunnets behov for endring. Gjennom det de ser og erfarer, vil barna lære gleden som kommer ved å bidra til sosial rettferdighet


Lenker

"Jeg samarbeider med denne fantastiske organisasjonen hvor deres nyskapende tilnærming og suksess er kjent gjennom hele Kenya."