GI DIN STØTTE

Tusen takk for at du ønsker å være med å støtte Heroes of the Nation. Din støtte vil få stor betydning.

Det finnes to ulike alternativer du kan gi gjennom:

Bli fadder
Ved å gi 360 kr i måneden vil du sørge for at et foreldreløst barn mellom 3-18 år får en fremtid på Heroes of the Nation. Et barn har blitt reddet ut av farlige og usikre situasjoner til et kjærlig hjem, hvor de får mat, utdannelse, medisinsk hjelp m.m. Din økonomiske støtte kan være med å forandre fremtiden til et barn. Du vil motta informasjon og oppdateringer om ditt barn på mail, og det vil være muligheter for å skrive til barnet.

Heroes Impact Fond:

Når du gir til Heroes Impact Fond, vil din donasjon bli brukt der det er mest nødvendig:
– Matmangel
– Ulike prosjekter for barna
– Businessprosjekter
– Medisinske nødssituasjoner
– Pionerprosjekter og initiativ

Instrukser for din donasjon:
1. Fyll ut et giverskjema.
2. Overføre pengene du ønsker å gi til vårt konto nr: 2480 06 58620.
3. Ønsker du å bli fastgiver til Heroes Impact fond ellerbli fadder for et barn, må du sette opp en fast overføring til vårt kontonummer.Har du spørsmål om hvordan dette gjøres, ta kontakt med din bank. Merk overføringen med navnet ditt og hva du ønsker å gi til.
4. Heroes of the Nation Norge drives på frivillig basis. Dette betyr at vi har små administrative utgifter, og av de utgiftene vi har er egne innsamlede midler. Dette betyr at det du gir vil gå direkte til Kenya.

Heroes of the Nation Norge er registert i Brønnøysund registeret organisasjonsnummer 995 996 405

Lenker

"Jeg samarbeider med denne fantastiske organisasjonen hvor deres nyskapende tilnærming og suksess er kjent gjennom hele Kenya."