Gi Din Støtte

Tusen takk for at du ønsker å være med å støtte Heroes of the Nation. Din støtte vil få stor betydning.

Det finnes ulike alternativer du kan gi gjennom:

1) Bli fadder
Ved å gi 360 kr i måneden vil du sørge for at et foreldreløst barn mellom 3-18 år får en fremtid på Heroes of the Nation. Et barn har blitt reddet ut av farlige og usikre situasjoner til et kjærlig hjem, hvor de får mat, utdannelse, medisinsk hjelp m.m. Din økonomiske støtte kan være med å forandre fremtiden til et barn. Du vil motta informasjon og oppdateringer om ditt barn på mail, og det vil være muligheter for å skrive til barnet.

2.) Nye skolebøker – Nye skolebøker er blitt publisert av utdannelsedirektoratet, og vi trenger å gi våre elever den nyeste informasjonen slik at de er klare for sine eksamener. Merk din gave SKOLEBØKER.

3.) Vi liker å ønske nye barn velkomne til HTN-campusen! Selv om vi ikke kan ta i mot alle barna som trenger hjelp, går vi gjennom en undersøkelsesprosess hvor vi hjelper de barna som trenger det mest. Når disse barna kommer til HTN er de uten ekstra klær…noen ganger har de ikke engang sko. Vil du være med å bidra til sko, toalettsaker, uniformer, gym klær, gensere, tepper og lekeklær for de nye barna? Merk din gave NYE BARN.

4.) Våre lærere! Mange har oftret høy lønn fra offentlige skoler fordi de brenner for å hjelpe barna våre. De tror på vår visjon. Vi ønsker å gi lærerne våre en overraskelsesbonus. Vil du gi til dette? Tusen takk! Merk din gave LÆRERE.

5) Heroes Impact fond. Din gave blir brukt til der behovet er størst.Merk din gave HEROES IMPACT FOND

Instrukser for din donasjon:
1. Fyll ut et giverskjema.
2. Overføre pengene du ønsker å gi til vårt konto nr: 2480 06 58620.
3. Ønsker du å bli fastgiver til Heroes Impact fond eller  å bli fadder for et barn, må du sette opp en fast overføring til vårt kontonummer.Har du spørsmål om hvordan dette gjøres, ta kontakt med din bank. Merk overføringen med givernummertet du blir tilsendt på mail og evt hva du ønsker å gi til.
4. Heroes of the Nation Norge drives på frivillig basis. Dette betyr at vi har små administrative utgifter, og av de utgiftene vi har er egne innsamlede midler. Dette betyr at det du gir vil gå direkte til Kenya.

Heroes of the Nation Norge er registert i Brønnøysund registeret organisasjonsnummer 995 996 405