Les Historiene til Noen av Våre Avgangselever

En viktig del av HTN er å gi en god utdannelse slik at barna kan fortsette deres utdannelse etter high school.

“Min drøm for fremtiden er å bli dommer, og hjelpe andre barn i Kenya som ikke har foreldre, og som trenger mye hjelp for å oppnå deres drømmer.” Stanley

“Jeg ønsker å si tusen takk for alt du har gjort for oss. Må Gud velsigne deg og utvide dine grenser til å hjelpe andre.” Mary

“Jeg jobber hardt for å oppnå målene mine. Tusen takk for støtten du har gitt oss. Hvis det ikke var for deg og min Gud, så vet jeg ikke hvor jeg ville ha vært. Du har vist meg kjærlighet.” Simon

BETH
Beth ble ferdig utdannet på Heroes of the Nation, og gikk videre for å ta utdannelse innen samfunnshelse og utvikling. Under hennes studier var hun veldig aktiv, og ble gitt flere utmerkelser for hennes engasjement. Beth fullførte sin praksis i et av de beste sykehusene i regionen, og kom tilbake til Heroes hvor hun var tilgjengelig for barna. Hun hadde ansvar for skolens helseklinikk og behandlet mindre tilfeller. Vi er så stolt av henne og takknemlig for hennes tjeneste til barna på HTN!

Fra Beth: “ Jeg tror at Gud belønner de som strekker sine hender til enker og foreldreløse, så du er en del av den velsignelse! Takk for at du gir meg håp slik at jeg kan nå lengre enn high school, og at jeg har en lys fremtid.”

LAWRENCE
Da Lawrence kom til Heroes of the Nation, preget traumene av død og fattigdom han. Begge hans foreldre var døde, og Lawrence hatt blitt forsørgeren for hans søsken. Han sluttet på skolen, så han kunne begynne å jobbe.

Heroes of the Nation så den vanskelige situasjonen familen hans var i, og de fikk alle komme til HTN sin campus. Larwence trivedes fort i det kjærlige og omsorgsfulle miljøet. Han utmerket seg akademisk, og spesielt innen kjemi og lesing. I 2010 fullførte Larwence sin avgangseksamen på high school. I 2011 fikk Larwence skoleplass på et av Kenyas beste universiteter. Han startet på denne presitsjefylte skolen hvor han nå studerer sammen med andre HTN avgangselver.

Mange barn i Kenya er ikke i stand til å fullføre sin high school-utdannelse. Når Larwence fullfører sin bacholor vil han være langt foran mange av sine jevnaldrene ungdommer. Lawerence vil kunne bidra til et bedre samfunnet, istedet for å trenge hjelp.

Din investering i barna er varende! HTN sin modell viser ekte resultater ved å utruste barna til å bli ledere. Tusen takk for din støtte. Du hjelper unge mennesker til å realisere drømmene som kan forandre en nasjon!