605 Paminus Kampala Eregai

Født i 2003

Paminus mistet foreldrene sine da han var svært ung, og ble overlatt under omsorgen til tanten sin. På grunn av manglende økonomisk stabilitet ble det vanskelig for henne å sørge for Paminus grunnleggende behov.Heroes of the Nation ble redningen for Paminus.Her har han mennesker rundt seg som gir han omsorg og kjærlighet, og han får en utmerket utdannelse.Han går i 7.klasse, og favorittfaget hans er mattematikk.På fritiden liker han å leke og lese.Favorittfargen hans er hvit, og yndlingsmaten hans er ris.Han drømmer om å bli pilot når han blir stor.

142 Saibulu Lenkasurai

Født i 2009

Saibulu mistet foreldrene sine da han var 4 år gammel, og ble overlatt under omsorgen til tanten sin. På grunn avat hun selv hadde barn, og ustabil økonomi ble Heroes of the Nation Saibulu sitt nye hjem.Saibulu trives i den varme og kjærlige miljøet på Heroes, og man møter han ofte med et stort smil om munnen. Han får en utmerket utdannelse, og går i 2.klasse, og favorittfaget hans er matte.På fritiden liker han å leke forskjellige leker.Favorittfargen hans er rød, og yndlingsmaten hans er ris og kjøtt. Han drømmer om å bli politiker.

 

 

830 Mary Akuom

Mary gikk i 8.klasse da hun fikk Mary, og etter fødselen forsvant moren. Ingen har hørt fra moren siden. Bestemoren fikk ansvaret for Mary, men på grunn av alder og helse var hun ikke i stand til å ta vare på Mary. Bestemoren tok Mary med til Heroes of the Nation i 2013. Mary trives og har mange flotte mennesker rundt seg. Hun gjør det bra på skolen, og går nå i 7.klasse. Hun liker swahili, og på fritiden liker hun å fortelle historier og vært med vennene sine. Hennes favoritt farge er hvit, og yndeligsmaten hennes er chapatti, og potetmos. Hun ønsker å bli lege når hun blir stor.