Våre Verdier

Barn er framtiden – Barn i Heroes of the Nation blir ikke betraktet som foreldreløse, men som helter og framtidige ledere. Med denne forståelsen er vi dedikerte til å investere tid, energi, penger og resurser inn i deres liv, med det formål å se dem utstyrt til livslang suksess.

Utdanning er nøkkelen til suksess – Vi sørger for god utdanning til våre barn, slik at de blir i stand til å følge sine drømmer og bli ledere i deres interesseområde. Vår forpliktelse overfor dem strekker seg lenger enn til fullført videregående utdanning. Hvert barn vil bli utrustet til å gå videre til universitet, høyskole eller yrkesopplæring.

Invester i lokale samfunn – Vi lager langtidsavtaler for økonomisk vekst og utvikling i samfunn for å oppnå en reell og vedvarende forandring. Når barn på Heroes of the Nation er ferdig med utdannelsen, vil de gå ut i en by som er økonomisk sterkere på grunn av HTNs investeringer i regionen. Vi skaper økonomisk vekst gjennom etablering av lokale bedrifter som utvikler inntekter og jobbmuligheter.

Samarbeid med kvalifiserte nasjonale ledere – Vi er forpliktet til å utstyre vår nasjonale stab med de ressurser de trenger for å fungere best mulig. Vi samarbeider med våre kenyanske ledere om å ta beslutninger og drive programutvikling, og lytter til deres forståelse av lokale kulturbegrensninger og -muligheter. Det er vårt sterke ønske at Kenya-staben i HTN skal vite de er en avgjørende del av å forandre deres samfunn. I et miljø av tillit, vennskap og samarbeidende lederskap, vil den lokale og internasjonale bemanningen utvikle ideer til forandring. Vi ønsker at staben vår i Kenya skal ta avgjørelser på egenhånd, og ikke måtte vente på klar signal fra Vesten.

Utvikle selvforsynende campuser – Vi fokuserer på økonomisk og mikrobedriftsutvikling. Lokale firmaer skaffer inntekter til barnehjemmene, slik at campusene er finansielt selvforsynte. Denne entreprenørorienterte tanken gjør at HTN-modellen kan bli kopiert over hele verden.

Kampen for sosial rettferdighet – Vi forsøker å heve enkelt menneskets verdi og humanitet ved å kjempe for menneskerettigheter. Vi kjemper de foreldreløse og forlattes sak.